ÚLTIMA HORA

Les millors xifres de la pandèmia, fins ara, en territori valencià

Benidorm, la 'meca' del sexe, drogues i alcohol dels jubilats britànics

El 'Daily Mirror' revela la vida d'excessos dels seus paisans en una ciutat valenciana
Benidorm, meca del sexe | Atresmedia
 

El rotatiu anglés 'Daily Mirror' ha revelat en una investigació exhaustiva de quina manera passen les seues vacances els jubilats britànics en Benidorm i la relació que tenen amb el consum d'alcohol, drogues i sexe desenfrenat.

 

Literalment, el diari qualifica a la principal ciutat turista de la Costa Blanca com el 'Magaluf' de la tercera edat. Remarca l'abús de substàncies estupefaents i, a més, la relaciona amb la busca d'experiències fortes, com és el sexe en viu o altres tipus d'espectacles sexuals en diversos locals benidormers. I és que Benidorm s'ha convertit, segons este diari, en una borratxera perpètua per a nonagenaris.

 

El reportatge recull, inclús, testimonis de ciutadans britànics implicats de manera directa en l'empitjorament de la qualitat turística de la ciutat. Una d'estes persones és una cambrera de Yorkshire que declara entrar de contraban cocaïna als resorts on s'allotja. Un altre jubilat contesta al periodista amb un contundent «ací tens sol, platja i beguda, per què te'n voldries anar? Això a la gent li encanta».

 

Per altra banda, l'escrit també es fa ressò de les queixes de veïns i comerciants de la ciutat que han vist els seus carrers degradats amb l'augment de la prostitució, el tràfic i consum de drogues i la ingesta descontrolada d'alcohol. De fet, l'Associació de Comerciants Britànics de Benidorm ha fet pública una queixa al respecte i ha emplaçat als seus paisans a canviar d'actitud a l'hora d'afrontar les seues vacances.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!