Sonsoles Ónega se sincera i confessa el que més desitja després de la seua separació

La periodista està sent una de les presentadores amb més èxit de Telecinco
Sonsoles Ónega s'ha sincerat sobre l'amor en 'Sálvame'. | GTRES

Sonsoles Ónega s'ha convertit en un dels personatges més populars de Telecinco. La periodista està triomfant en 'Ya es mediodía', programa que seguix recollint grans resultats d'audiència. Tal ha sigut el seu èxit que Telecinco ja la veu com una presentadora estrella.

En el passat van apostar per ella per ser una de les presentadores de 'La casa fuerte'. I no només això, sinó que Sonsoles Ónega ja s'ha convertit en una de les principals cares de la cadena al costat de Jorge Javier Vázquez o Ana Rosa Quintana entre altres.

El seu gran impacte a la televisió ha fet que isquen a la llum diversos aspectes de la seua vida privada. Per sort o per desgràcia cap personatge popular queda exempt de mostrar la seua vida més íntima. Recentment es va donar a conèixer que la periodista s'havia separat del pare dels seus fills. En una connexió amb 'Sálvame' la presentadora ha reconegut que «no estic enamorada però això no vol dir que no tinga ganes de viure una història».

La nova vida de Sonsoles Ónega

«He passat el meu temps de 'no m'apetix', he tingut el meu dol de la separació. Però bé, ara, que la vida ens sorprenga», ha assegurat la presentadora de 'Ya es mediodía' als seus companys de 'Sálvame'.

Fa exactament un any que Sonsoles Ónega i Carlos Prado van anunciar la seua separació després d'onze anys de feliç matrimoni i dos fills en comú. No és cap secret, ja que ella mateixa en alguna ocasió ha parlat d'este assumpte al seu programa.

Després de la seua separació, la periodista no ha tingut ocasió de poder conèixer a ningú especial, ja que tampoc es veia amb ganes, però ara podria ser el moment en què la prestigiosa presentadora pugui donar-li una oportunitat a l'amor.

Les seues declaracions en 'Sálvame' han obert esta possibilitat. Alguns dels seus col·laboradors ja fan broma amb la idea de trobar-li nóvio a la presentadora de 'Ya es mediodía'.

El que està clar és que Sonsoles Ónega està molt més còmoda que abans. Telecinco va apostar per ella i li va donar un programa que hui en dia hui està tenint un gran èxit. Molts veuen a Sonsoles com la gran aposta de la cadena de Paolo Vasile. Ara el temps dirà si la periodista torna a enamorar-se d'algú.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Carlota Corredera revela en directe un dels secrets de Paula Echevarría" "La nova 'bomba' de Joan Carles I que espanta Zarzuela: la data en què torna"