Tamara Gorro es despedix dels valencians amb un emotiu vídeo: «Estic enamorada de València»

El seu home, Ezequiel Garay, ha anunciat oficialment que deixa el València CF
Tamara Gorro s'ha despedit de València i els valencians amb un vídeo molt emotiu | Telecinco

Només unes hores després de què el futbolista Ezequiel Garay fera l'anunci oficial de la fi de la seua etapa en el València CF, la seua dona, Tamara Gorro, publicava un emotiu vídeo en el seu canal de YouTube en el que es despedia de la que ha sigut sa casa des de fa quatre anys.

La presentadora i influencer ha contat com va decidir fa deu anys emprendre un nou camí de la mà del seu home, Ezequiel Garay. Un camí que els va portar a dos països diferents en només sis anys. També com va ser la seua arribada a la capital valenciana, com va decidir tindre al seu segon fill en esta terra i l'orgull que sent de què siga valencià.

Tamara Gorro recorda la data exacta, aquell 31 d'agost de 2016, de quan va aterrar en València amb «incertesa», però també «amb ganes». Especialment, no s'ha oblidat «de la seua gent, els valencians», que l'han fet sentir-se com en casa. «Acudir a qualsevol lloc i que tota la gent siga agradable, educada», ha afegit la influencer.

Un gir de 360 graus que «fa mal i costa»

«Arriba eixe moment en el que els plans de futur sonen un gir de 360 graus. Fa mal i costa», relata la presentadora en un to molt emotiu. «La vida és així, un no sempre té el que vol. Toca agarrar impuls i continuar», afegix, per a acabar dient molt convençuda: «és impossible no dir que estic enamorada de València».

Però Tamara Gorro s'ha negat a dir un adeu, a despedir-se per a sempre de València. «No, no vaig a dir adeu. Sempre estaré vinculada a esta ciutat. La meua etapa no és efímera. Sempre serà part de la meua vida. Per tant, fins prompte valencians. Vos vullc», conclou.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sorpresa pel que Alessandro Lequio ha fet el mateix dia que enterra al seu fill" "La dona amb qui Joaquin Sabina s'ha casat d'amagat"