Torna la gran enemiga de Pilar Rubio

Les dos presentadores podrien tornar-se a vore cara a cara molt prompte
Carbonero i Rubio podrien tornar a enfrontar-se   | GTRES

Si hi ha dos presentadores, dones de jugadors de futbol, que desperten un gran interès en la premsa rosa tant pel seu treball com per les seues vides personals només poden ser Pilar Rubio i Sara Carbonero. Des de què Sara i Iker se'n van anar a viure a Porto la batalla mediàtica va quedar congelada. D'esta manera, Carbonero i Rubio podrien tornar a enfrontar-se prompte i combatre pel protagonisme.

Casillas està interessat en presidir la RFEF

Sí, perquè, segons pareix, l'exporter estrella del Reial Madrid s'està plantejant seriosament presentar la seua candidatura per a president de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF), que actualment ostenta Luis Rubiales.

Iker es va reunir fa uns dies amb antics companys i este fet va suscitar rumors sobre este tema. Les suposicions hui guanyen rigor perquè s'ha filtrat la informació en diferents mitjans de què Casillas ja hauria mostrat el seu interès al Consell Superior d'Esports (CSD). De ser d'esta forma, la família Carbonero Casillas, que té dos fills, tornaria a Espanya de manera definitiva i més encara si fora elegit president de la RFEF, un càrrec pel que també es presentaran suposadament Mariano Rajoy i Albert Rivera. D'esta manera, el retorn de Sara suposarà la represa de les armes per part de Pilar. 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La celebració de Felip i Letícia per a Sant Valentí" "Ix a la llum el secret millor guardat de Bigote Arrocet"