4000 llocs de treball de professionals de la dansa i figurants per a la sèrie 'La Ruta del Bakalao

L'empresa valenciana de càsting actoral Bestreta, que gestiona estos treballs, demana aparença d'època dels anys 1980-1990Labora, el Servei Valencià d'Ocupació i Formació gestiona, a través del portal d'ocupació puntlabora.gva.es/puntlabora/ofertes, més de 4 000 ofertes de treball de l'empresa Bestreta-Càsting i Producció, que rodarà una sèrie anomenada 'La Ruta' basada en l'anomenada 'Ruta del Bakalao' valenciana.

Les ofertes són per a diferents rols de figurant que abasten des de professionals de la dansa fins a personal amb formació actoral per desenvolupar papers curts del guió. L'empresa valenciana Bestreta, especialitzada en direcció de càsting i figuració, formarà part del rodatge que serà per diverses localitats de la Comunitat Valenciana, principalment per la Ribera Baixa, durant l'hivern i la primavera del 2022.

Per poder optar a participar en el càsting, les persones interessades han d'estar inscrites a Labora com a demandants de feina perquè la candidatura siga tinguda en compte.

Per obtenir informació addicional sobre el procés, podeu enviar un correu a castinglarutabestreta@gmail.com.

Hi haurà diferents càstings per a figurants genèrics, que hauran de tenir una edat compresa entre els 18 i els 45 anys. Des de la companyia adverteixen que descartaran aspectes actuals o looks o gent amb tatuatges a la vista, per protegir l'ambientació.

Com a convocatòries especials, també busquen germans bessons homes i cotxes amb matriculació anterior al 93, per això serà necessari enviar fotos del vehicle. Les ofertes aniran sortint gradualment en funció de les necessitats de l'empresa.

 

Les ofertes

 

*Oferta núm. 578849/0 Actriu i actor per a personatges de petites parts: https://bit.ly/ActrizActor
*Oferta núm. 578868/0 Ballarins i ballarines https://bit.ly/Bailarines
*Oferta núm. 578882/0 FIGURACIÓ (Edat18-25 anys) https://bit.ly/Fig18-25
*Oferta núm. 578881/0 FIGURACIÓ (EDAT 26-35 anys) https://bit.ly/Fig26-35
*Oferta núm. 578870/0 FIGURACIÓ (EDAT 36-45 anys) https://bit.ly/Fig36-45

Serà imprescindible adjuntar fotografia en PDF per a les ofertes de FIGURACIÓ
Per més informació: consultar aquí


Ofertes a Labora

 

Són nombroses les empreses valencianes que confien a Labora i al seu portal d'ocupació Punt Labora per gestionar les ofertes d'ocupació. Així, les persones en recerca de feina poden trobar actualment prop de 2.500 ofertes de feina a les quals accedir o postular-se.

Cal recordar que Punt Labora és l'únic portal d'ocupació que compta amb la seguretat que les dades de les persones que postulades són acreditades prèviament, cosa que ofereix confiança a les empreses.
 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els sindicats de Ford Almussafes avisen del 'risc' d'insistir a la rebaixa salarial" "Gir en la regulació de la violència obstètrica: S'inclourà a la llei de salut pública"