Els tres productes de Lidl que arrasen entre els seus clients

L'hummus de cigrons amb olives de Kalamata, els panets de formatge i el formatge feta es troben entre els més venuts per la cadena alemanya
Imatge d'un supermercat de Lidl | València Diari

A tots els supermercats es poden trobar pràcticament els mateixos productes d'alimentació, higiene personal i drogueria. No obstant això, algunes cadenes com Mercadona, Lidl i Carrefour destaquen per tenir a les seues prestatgeries també productes exclusius de les seues marques blanques i a preus molt econòmics.

És per això, que l'Organització de Consumidors i Usuaris ha escollit aquests supermercats, al costat d'Alcampo, com els més barats per anar a fer la compra. A Carrefour s'estan potenciant els productes de cultiu ecològic, mentre a Lidl s'ha especialitzat més en els productes italians o grecs, a més dels seus productes més exclusius llançats amb la marca 'Deluxe'.

Els productes que més triomfen entre els clients de Lidl

Anar a fer la compra a Lidl significa trobar nous productes amb els quals provar sabors únics d'altres regions, però entre els seus clients també hi ha determinats productes que s'han tornat imprescindibles a l'hora d'emplenar la cistella, com aquests que vos presentem a continuació.

Hummus de cigrons amb olives de Kalamata 'Xef Select' de Lidl | Cedida
 

 

Hummus de cigrons amb olives de Kalamata 

A la línia de productes 'Xef Select', que només està disponible de forma exclusiva als supermercats Lidl, hi ha un dels productes que destaca de la resta de competidors pel seu gran sabor. Es tracta de l'hummus de cigrons amb olives de Kalamata, considerats entre els millors del mercat pel que fa a qualitat.

El seu preu és de 80 cèntims i el seu sabor intens i la seua textura cremosa fan que, tot i vendre's en terrines més xicotetes que en les principals cadenes de supermercats amb les que competix, la seua qualitat siga superior.

Panets de formatge, disponibles a la fleca de Lidl | Lidl

 

Panets de formatge

Lidl va fer un important canvi quan va decidir incorporar a les seues botigues una secció de rebosteria amb productes acabats de fer. La decisió no podia ser més encertada i la gran varietat de pans i brioixeria per gaudir d'esmorzars i berenars fan que haja conquistat als seus clients. Especialment un producte: el panet de formatge. Elaborat amb formatge Gouda, costa poc més de 30 cèntims i es pot fer servir per acompanyar els àpats o per menjar com si fos un entrepà.

Formatge feta de la marca Eridanous de Lidl | Lidl
 

 

Formatge feta grec

I si de provar sabors d'altes països es tracta, un dels productes que més triomfa entre els seus clients és el formatge feta, un dels més característics de la gastronomia de Grècia. Baix la marca Eridanous, aquest producte destaca pel seu fort sabor. Després de ser un èxit de vendres en els llançaments setmanals de 'Torna Grècia', Lidl va decidir incorporar-lo definitivament a les seues prestatgeries per un mòdic preu de 2 euros.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"FLIPA: El gran cabreig de la família de Bisbal amb la d'Elena Tablada" "MOLT DUR: Terelu Campos revela, entre llàgrimes, la decisió més difícil de la seua vida"