València és la ciutat amb més infidels d'Espanya, a l'hivern

"València serà un destí favorit aquest hivern per a tindre una aventura calorosa”, comenta el director europeu d'una web de cites per a casats

Ja quasi estem fregant amb els dits la normalitat (que no la nova normalitat), mentre que les temperatures estan baixant i estem cada dia més amb ganes d'afecte.

Deixem arrere totes les restriccions per a descobrir quals són les ciutats on més s'avivarà la flama aquest hivern.

La web de cites per a casats Ashley Madison ha elaborat un estudi amb les ciutats de la geografia espanyola amb la concentració més alta d'infidels en relació amb la població durant la temporada hivernal.


I arriba la sorpresa: els valencians són els més infidels i prefereixen el fred per a "posar les banyes".


“Arriba el fred i com a conseqüència el desig de més intimitat, però què passa si la teua parella no te la dona?” comenta Christoph Kraemer, director europeu d'Ashley Madison, “La gent comença a buscar alternatives i València serà un destí favorit aquest hivern per a tindre una aventura calorosa”.


Castelló de la Plana ocupa el 12é lloc i Alacant el 17é en el top vint del rànquing de la infidelitat, segons l'estudi d'una web de cites per a casats.

Extremenys i manxecs, els més fidels

 

Per davall de València es troben Girona i Barcelona, i la quarta és la capital: Madrid, que fa només un xicotet recalcament per a seguir amb més ciutats catalanes.

Com altres anys, Andalusia ens continua demostrant que és de les comunitats autònomes menys infidel amb tan sols dos ciutats en el rànquing: Sevilla i Granada.

Però sens dubte els més fidels segons aquest rànquing han sigut els Extremenys i els Manxecs, ja que no tenen ni una sola ciutat en la llista.

Top vint de ciutats amb més infidels

 

València

Girona

Barcelona

Madrid

Tarragona

Sabadell

León

Granada

Alcalá de Henares

Sant Sebastià

Santander

Castelló de la Plana

Bilbao

Alcobendas

Alcorcón

Sevilla

Alacant

Vigo

Lleida

Terrassa

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Alfafar impulsa activitats per a la prevenció de conductes addictives en les escoles" "El Corte Inglés promou la Gran Recollida 'virtual' dels Bancs d'Aliments"