Victòria Frederica podria tindre un nou amor

La néta del rei emèrit hauria passat la nit amb el Dj Bárcenas, molt conegut per la juventud madrilenya d'alt poder adquisitiu
Victòria Frederica podria estar sortint amb DJ Bárcenas | ValènciaDiari

La filla de la infanta Helena, la bohèmia Victòria Frederica podria estar jugant a dos bandes amb dos xics. Segons ‘Socialité’, Victòria s’estaria veient amb el DJ Jorge Bárcenas i, fins i tot, hauria passat una nit amb ell, o això és el que apunta un confident de l’entorn de Victòria Frederica.

 

Mentrestant, el seu amic especial, el torero Gonzalo Caballero, amb qui sempre s'ha especulat que mantenia una relació encara que ells no ho han confirmat, se seguix recuperant de la greu cornada que va patir fa una setmana i que el manté ingressat en l’hospital d’Elx San Francisco de Asís on s’ha pogut vore a Victòria Frederica visitant-lo.

 

 

DJ Bárcenas i ella es van conéixer al Starlite de Marbella este estiu

Victòria Frederica podria estar de nou enamorada i l’afortunat seria DJ Barce, nom artístic pel que és conegut, i s’haurien conegut en el Festival Starlite de Marbella este estiu, on es va poder vore a Victòria Frederica donant-ho tot en el citat Festival. 

 

Segons el confident del programa de María Patiño, hauria sigut en una altra ocasió, en què el DJ va actuar a la Sala Barceló de Madrid amb motiu de l’aniversari de la influencer María Pombo, quan els dos haurien tornat a coincidir i se n’haurien anat junts després d'acabar la sessió.

 

La relació entre el torero i la filla de la infanta Helena no ha sigut mai confirmada | ValènciaDiari

S’haurà de vore com prospera esta nova història d’amor, i si finalment la néta del rei emèrit es decidix pel torero Gonzalo Caballero o pel DJ Barce, només el temps ho dirà.

També et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!