Divisió pel vestit de la reina Letícia en la desfilada de la Hispanitat

Vestix un disseny de Varela en una aposta que ha generat algunes crítiques
El vestit per darrere | Catalunya Diari

 

Diuen els experts que és molt important saber escollir què et poses per la desfilada de la Hispanitat. La reina Letícia ha acostumat als seus fidels a dissenys innovadors i atractius, però l'aposta d'este 2019 ha creat una divisió d'opinions poc recordada. La periodista Isabel Bouza així ho ha definit en 'El Español', en una crítica àcida on assegura que el seu vestit de color rosa «es troba als límits entre cursi i recarregat». 

 

La reina durant la desfilada | ValènciaDiari

 

El vestit, ple de papallones, té un coll en forma de bebé i segons el taller de varela, es tracta d'un vestit «de seda brodat en color rosa talc». Bouza no té cap problema  en catalogar-ho com una de les «creacions més cursis de la història», una crítica dura que en canvi no han recollit altres mitjans, com ara 'Mujer Hoy', on Ana Calvo assegura que el vestit és «imponent» i que es tracta d'un dels millors que ha lluit pel dia de la Hispanitat. «Letícia s'ha superat i ha unit de forma magistral diverses tendències de la temporada en un disseny molt femení i sofisticat». 

 

Letícia amb les seves filles | Catalunya Diari

 

Altres publicacions com 'ABC', asseguren que la reina ha brillat amb el vestit, mentres que 'Lecturas' creu que ha encertat. A la xarxa, com és habitual hi ha divisió d'opinions, també sobre el pentinat. I vosaltres, què en penseu?

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!