Vueling crearà 200 llocs de treball en l'aeroport de Barcelona-El Prat per a manteniment

Vueling crearà 200 llocs de treball en l'aeroport de Barcelona-El Prat per a manteniment després de l'acord amb Nayak Aircraft Services

 

Vueling crearà 200 llocs de treball en l'aeroport de Barcelona-El Prat per a manteniment després de l'acord amb Nayak Aircraft Services.

Fruit d'esta aliança naix Yellow Technic by Nayak, un projecte que està previst que comence funcionar a partir de l'1 de setembre.

D'aquesta manera, Vueling crearà 200 llocs de treball Barcelona-El Prat, encara que no són les úniques novetats relacionades amb l'aeroport.


Ibèria renova la seua aposta pel Prat

Segons va informar la companyia recentment, Ibèria Manteniment potenciarà la seua activitat de manteniment major a Barcelona, que realitzarà en el seu hangar al costat de l'aeroport.

D'esta manera, Ibèria reforça la seua presència al Prat amb el desenvolupament d'una activitat capaç de generar ús d'alta qualificació.

A més, pretén contribuir a una major reindustrialització de l'àrea d'influència de l'aeroport i, en definitiva, consolidar l'aeroport de Barcelona com una gran hub aeronàutic.

Per a això, Ibèria Manteniment adaptarà el seu hangar de Barcelona i invertirà en tallers de suport que li permeten desenvolupar les seues actuals capacitats de realitzar revisions C, i oferir en les seues instal·lacions un servei integral de manteniment major.

Esta aposta d'Ibèria pel Manteniment Major es veurà impulsada per Vueling, primera companyia del grup IAG que realitzarà este tipus de treballs en l'hangar de Barcelona.

Ibèria Manteniment compta a Barcelona amb un equip de 300 professionals que, inicialment, atendran avions de la família Airbus A320.

Si t'agradaria treballar en Vueling, pots accedir ací al seu portal d'ocupació.

També pots accedir a les oportunitats d'ocupació disponibles a Ibèria punxant ací.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Norauto ofereix més de 500 llocs de treball per a la campanya d'estiu" "El Consorci Provincial de Bombers de Castelló ofereix 24 noves ocupacions fixos"