Demanen 46 anys de presó per a Antonio, l'assassí del Grau

Ell volia «escarmentar» a l'exnóvia per haver-lo denunciat
Un agressor, en una imatge d'arxiu | Youtube

 

Demanen 46 anys de presó per a Antonio Tellado Gutiérrez –l''assassí del Grau'– per trencament de condemna, violació de domicili, assassinat en grau de temptativa, agressió sexual, amenaces, assassinat i lesions psíquiques. Per estos delictes se l'haurà de jutjar en un juí que encara no ha estat fixat. De moment, a l'agressor ja se l'ha condemnat este mes a 22 anys de presó per segrest, agressió sexual, maltracte i gravació de la seua ex. 

 

Els fets es remunten al març del 2018, quan Antonio va anar a casa la seua exparella per a agredir-la a ella i a la seua filla. Segons avança 'Mediterráneo', en l'escrit del fiscal consta que el 18 de gener la dona va pensar en denunciar a Antonio, però no ho va fer per por. El 26 de març va fer la denúncia en la Policia Nacional i va ser en eixe moment que els agents van determinar risc «extrem» i la van ingressar en una casa d'acollida.

 

Després de la denúncia, Antonio va intentar localitzar-la per a «escarmentar-la». Va ser el 27 quan li va enviar missatges amenaçant-la a ella i al fill menut d'ella. Com no la va localitzar, va anar a la casa familiar de la dona –en el Camí de la Morera del Grau de Castelló– i, entrant sense permís, va ferir a la filla. Després, la va obligar a despullar-se i, tocant-li un pit, la va amenaçar de tallar-li «les mamelles».

 

Mentres la xica es despullava, el seu iaio va vore a Antonio i van començar a barallar-se. El condemnat va apunyalar a l'exsogre fins que va caure estés. Una volta en terra, Antonio es va posar damunt d'ell i continuà clavant-li el ganivet en el pulmó i el cor fins a matar-lo. Este crim, que va commocionar Castelló l'any passat, es va produir per part d'un home, Antonio Tellado, que ja comptava amb una condemna l'any 1996 per homicidi i un altre d'homicidi frustat.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!