Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Una dona intenta matar al seu nóvio en Elx

La víctima va al·legar que ella tenia problemes psicològics
Leer en español
Un agent de la Policia Local d'Elx | Policia Local d'Elx

 

Agents de la Policia Local d'Elx (Baix Vinalopó) han detingut a una dona que va amenaçar de matar a la seua parella i suïcidar-se a continuació, després d'una baralla veïnal per la neteja del seu edifici. Els fets, segons ha informat la Regidoria de Seguretat, es van produir el passat 13 de maig, cap a les 14.10 hores, quan una UTE (Unitat Territorial) va acudir al requeriment realitzat a la Sala d'Operacions (092) per una discussió veïnal.

 

Segons pareix, s'havia produït una discussió entre alguns veïns i una dona, amb qui tenien enganxons habituals. En eixa ocasió, per l'olor tan forta que se sentia per les defecacions de la mascota d'ella. En la discussió veïnal, la dona va tirar poals de lleixiu des de sa casa cap a l'escala i, quan se li va recriminar el seu comportament, va amenaçar als veïns i, acte seguit, va agarrar pel monyo al seu nóvio i el va obligar a entrar en casa.

 

Ella no el deixava eixir de casa

Els veïns van tractar d'ajudar a l'home, que per les diferències de complexió i d'edat –uns 20 anys de diferència–, no podia abandonar el domicili. La patrulla de Policia Local va tractar de parlar amb la implicada, que es va negar a obrir la porta i va manifestar que anava a matar a la seua parella i a suïcidar-se a continuació. Davant això, els agents van accedir per una finestra a la casa.

 

D'eixa manera, els agents van vore que la dona tenia agarrat pel coll al nóvio i van aprofitar un moment de descuit per a separar-los. Quan van reduir a la dona, li va caure una fulleta d'afaitar que, inicialment, no li havien vist en les mans. A causa de l'arma, la van detindre. L'home va explicar que patia maltractaments constants, que el tenia tancat en casa i va al·legar possibles problemes psicològics de la nóvia. L'afectat va ser traslladat a l'Hospital Vinalopó en trobar-se fatigat i amb una afecció cardíaca lleu.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

Comentaris