Dos xics abusen per torns d'una xica de 18 anys en una discoteca de Granollers

Els acusats van penetrar a la víctima en un dels lavabos del recinte
Els fets es van produir en la discoteca 2046 de Granollers | Facebook 2046

La Fiscalia demana set anys de presó per a cada un dels dos xics que la matinada del Divendres Sant del 2017 van abusar presumptament d'una xica de només 18 anys en els lavabos de la discoteca 2046 de Granollers, en Barcelona. Segons ha explicat 'El Caso', els fets es van produir cap a les tres de la matinada quan la víctima va anar al lavabo amb un dels acusats.

Van abusar d'ella per torns

En eixe moment, suposadament el xic va abusar d'ella, la va penetrar i va ejacular en el seu interior a pesar de la negativa de la xica. Seguidament, tal com explica l'escrit fiscal, l'altre jove es va disposar a entrar al mateix lavabo i, en eixir el seu amic, també va violar presumptament a la xica.

D'igual forma, va ejacular en el seu interior i, fins i tot, va dir-li que ho va fer «per gossa». Una volta finalitzat el suposat abús sexual, els dos jóvens van fugir del lloc i es van emportar una sabata de la víctima, que es va quedar tancada en el bany amb un quadre evident d'ansietat.

El juí es celebrarà la pròxima setmana

Finalment, els jóvens van ser detinguts al dia següent i es podrien enfrontar a una pena de presó de fins a set anys per abús sexual amb penetració. El juí pels fets es celebrarà la pròxima setmana en l'Audiència Provincial de Barcelona.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Escàndol per unes imatges de contingut sexual en ple centre d'Alacant" "Jutjat el menor que violà a una xica de 15 en els lavabos d'un institut de València"