Tot el que se sap sobre l'accident aeri en el que Kobe Bryant ha mort

La boira, la principal causa de l'accident
Nous detalls sobre l'accident d'helicòpter en el que Bryant ha mort | EFE

 

Kobe Bryant, estrella llegendària de l'NBA, va morir este diumenge de vesprada —matí hora local en Los Angeles— en un accident d'helicòpter. Segons les últimes informacions, l'exjugador viatjava juntament amb 8 persones més a vore el partit de bàsquet que disputava la seua filla Gianna, de 13 anys, a les 12 hores i havien decidit agarrar l'helicòpter per a evitar les retencions i cues que es formen en la ciutat a aquelles hores.

 

Amb ell, viatjaven la seua filla Gianna, l'entrenadora de l'equip Christina Mauser, l'entrenador de beisbol John Altobelli, juntament amb la seua dona Keri i la seua filla Alissa — que jugava amb Gianna en l'equip—, dos persones més de qui encara es desconeix la identitat i el pilot. Tots ells van morir en l'acte.

 

Tot i que la investigació encara tardarà uns mesos en aclarir què és exactament el que va passar, les autoritats americanes han explicat que creuen que el principal causant de l'accident va ser el clima. Aquell matí hi havia una boira molt forta que impedia vore correctament.

 

Nit d'homenatges a Kobe Bryant en l'NBA

L'NBA va decidir no suspendre la jornada però, per descomptat, tots els equips van voler rendir homenatge al jugador tant abans com durant els partits. Ho van fer amb minuts de silenci, amb acords entre els equips per a esgotar les possessions fent un tribut, penjant les seues camisetes, cartells, dibuixos i també van fer un xicotet memorial pels voltants del Staples Center, a on Kobe va brillar durant la seua carrera.

 

 

 

 

 

L'ajuntament de Los Angeles també va voler recordar al jugador i a la seua filla i va il·luminar l'edifici amb els colors dorat i morat —els que vestixen els Lakers, el seu club— a les 08:24 de la nit, números de dorsals que havia portat Kobe durant la seua trajectòria.

 

 

Els Lakers, el desembre de 2017, van decidir retirar els dorsals 8 i 24 com a homenatge al jugador en honor a la seua brillant carrera. Ahir, després de la seua mort, Mark Cuban, amo dels Dallas Maverick, va anunciar que el club retiraria el número 24 i que mai més ningú tornaria a vestir este dorsal.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!