Un camió cau per un pont en Ademuz i provoca un incendi

El conductor ha patit diferents cremades i ha sigut traslladat a un hospital de Terol
Imatge posterior a l'incendi | Consorci Provincial Bombers de València

Esta vesprada de dijous, 11 de març, s'ha produït un accident de trànsit en caure un camió que transportava farina per un pont de la localitat d'Ademuz, en la comarca del Racó d'Ademús, i ha originat un incendi en els marges del riu Túria. El conductor ha patit unes quantes cremades i ha sigut traslladat a un hospital de Terol.

Segons han explicat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (Cicu) i el Consorci de Bombers de València, els fets s'han produït en la carretera N-330, prop de Casas Altas, en el Racó d'Ademuz, a on un camió que transportava farina s'ha precipitat per un pont.

Fins al lloc s'han mobilitzat dotacions de bombers de Requena, voluntaris de Sinarcas i Titaguas, un oficial del Consorci, un sergent de Requena i unitats de bombers forestals de la Generalitat, així com una ambulància del Suport Vital Bàsic (SVB) d'Aragó.

Assistit per diferents cremades en el cos

A l'arribada dels bombers, el conductor del camió ja estava fora del vehicle. Un metge d'Atenció Primària d'Ademuz li ha assistit per diferents cremades en el cos i després ha sigut traslladat en una unitat de SVB d'Aragó a un hospital de Terol.

Paral·lelament, els bombers han intervingut en l'extinció d'un incendi que s'ha originat en els marges del riu a conseqüència de l'accident. A hores d'ara es desconeix l'estat de salut actual del pacient.

D'altra banda, cal destacar que este tram de la carretera N-330, a on s'ha produït l'accident del camió és considerat com un punt mort, ja que en este emplaçament s'han concentrat un gran número d'accidents en els últims anys.

En les xarxes socials, una usuària ha denunciat la situació del pont del Racó d'Ademús, lloc per on s'ha caigut el camió de farina. «El que és una vergonya és que continue estant el pont com està. Quart camió accidentat en el mateix pont. Quants més perquè facen un en condicions? Millor continuar construint autovies».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Assassinat en Gandia: Detenen a un xic per la mort d'un home" "Detenido para robar en coches de aparcamientos de centros comerciales de Alacant"