El despreniment d'una casa en Forcall sembra el caos en la població

Per fortuna, no hi havia ningú dins de la casa quan es va desplomar amb un gran baluern
Una casa de Forcall s'ha destruït per complet | Viquipèdia

Este matí de dissabte, els veïns de la localitat de Forcall, en la comarca dels Ports (Castelló), han viscut un dels pitjors malsons de les seues vides en vore com s'esfondrava part d'una casa.

Segons ha avançat el diari 'Mediterráneo', la casa, que es trobava en molt males condicions de conservació, ha cedit i el soroll va ser notori. Afortunadament, no hi havia ningú dins de la casa ni en els limítrofs i no es van produir danys personals.

La casa es troba en l'entrada a la localitat de Forcall pròxima a la carretera de Todolella. Els treballadors de manteniment de carreteres han acordonat la zona per a evitar possibles situacions de risc.

Es desconeixen de moment les causes d'este accident, encara que la principal hipòtesi és que l'acumulació de neu del temporal Filomena i les filtracions d'aigua que ha tingut l'edifici en les últimes setmanes hagen pogut ser els detonants dels fets.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Localitzen el cos sense vida d'un home en Benafer" "Investiguen un possible abús en un centre de malalts mentals en Castelló"