Un accident causa importants retencions en l'A-7 a l'altura de Godella

A demés, esta vesprada de dijous s'han registrat retencions de fins a 35 quilòmetres en els accessos a la ciutat
La circulació s'ha vist afectada per l'accident poc abans de les 17.00 hores de la vesprada | DGT

Esta vesprada de dijous, cap a les 16.45 hores, s'ha produït un accident de trànsit en l'autovia A-7, en el 'bypass' a l'altura de Godella, en la comarca de l'Horta de València, en direcció a Sagunt, que ha complicat la circulació en esta zona.

Una altra imatge de la important retenció en l'autovia A-7 | DGT

Segons informen des de la Direcció General de Trànsit (DGT), una furgoneta hauria bolcat i ha provocat que la circulació es complicara en este punt, que inicialment era d'uns 5 quilòmetres de retenció però que, al final de la vesprada, sumava ja 13 quilòmetres. S'advertix als conductors que el carril dret d'esta via està tallat al trànsit. Fins al moment es desconeix l'estat de salut de la víctima.

La V-35, al seu pas per Quart de Poblet, presentava una circulació molt complicada | DGT

A demés d'este incident, hi hagut més complicacions en el trànsit en altres punts de l'àrea metropolitana de València, com és el cas de la CV-35, amb uns 2 quilòmetres de retenció entre Paterna i Burjassot. Una altra via afectada és la V-30, al seu pas per Quart de Poblet, amb 3,5 quilòmetres de cua. Per últim, l'A-3, en l'entrada a València, presenta un trànsit molt lent entre els quilòmetres 352 i 346.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Crim Polop: 35.000 euros per assassinar a l'alcalde" "Entren a robar i els pillen en una cambra frigorífica d'un comerç de Quart de Poblet"