INVITACIÓ:

Unix-te al nou grup oficial de Facebook de ValenciaDiari, info al minut del Coronavirus. Clica ací, T'ESPEREM!

Admet que va cremar un pis heretat per a no compartir-lo amb els seus cunyats en Alacant

L'incendi tenia 3 focus diferents
La Fiscalia demana 14 anys de presó | Gtres

 

El passat 7 de maig de 2018, es va produir, en una finca del barri de les Carolines d'Alacant, un incendi intencionat que tenia tres focus en diferents habitacions de la casa. L'acusada de provocar-lo ha admés este dimecres, en el juí, que només volia causar danys en la casa per un enfrontament familiar per una herència. 

 

Segons explica 'Información', la Fiscalia creu que la dona no volia posar en risc als altres veïns de l'edifici i la condemna a 14 anys de presó. La defensa, en canvi, considera exagerada la pena i proposa dos anys. 

 

L'enfrontament familiar que va donar peu a l'incendi tenia el seu origen en un testament. La propietària de la casa va decidir deixar-se-la només a un dels seus tres fills i a la parella d'este (l'acusada de provocar l'incendi). Per este motiu, els dos germans de l'hereu van presentar un recurs en els tribunals. La sentència va fallar que la casa seria per als tres germans. 

 

L'incendi va tindre tres focus

La dona, que es negava a compatir la casa amb els seus cunyats, va provocar l'incendi abans de portar als seus fills a l'escola, mentres els xiquets esperaven baix. Va prendre foc a tres habitacions: en la primera, va encendre un rotllo de paper higiènic i el va deixar baix d'un sofà, en la segona, va cremar un bolso de plàstic en una habitació plena de mobles i, en la tercera, li pegà foc a una maleta baix d'un llit. 

 

Este dimecres, l'acusada ha admés els fets, encara que només ha contestat a les preguntes del seu advocat. En el juí, també han declarat alguns dels veïns de l'edifici, que finalment no van quedar afectats per l'incendi. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

Més notícies de la categoria Successos