Agredix a la seua exdona i a dos xiquetes menors, de 3 i 12 anys, en Novelda

Els efectius municipals van assistir també a una altra dona, després de què la seua exparella intentara agredir-la
Lloc dels fets en Novelda | Maps

La Policia Local ha detingut a un home en Novelda, en el Vinalopó Mitjà (Alacant), este diumenge, per un delicte de violència masclista.  

L' incident es va produir en el carrer de la Nostra Senyora de la Fe, quan, l'agressor, va assaltar la casa de la seua exparella. 

L'ara detingut, va agredir a la dona, i també a una xiqueta de 3 anys que es trobava en la vivenda. Una altra jove, de 12 anys, va començar a barallar-se amb l'autor dels fets, que després de forcejar amb la menor, l'home va fugir del pis.

Agents de la Policia Local i la Guàrdia Civil van iniciar una busca, del suposat agressor, pels voltants de la zona, i hores després, van aconseguir trobar-lo. 

L'home va ser detingut i ha passat a disposició judicial este dilluns de matí. Els efectius policials van traslladar tant a la dona, com a la menor afectada, a un centre de salut pròxim. 

Altre cas el mateix diumenge

Este no va ser l'únic cas de violència masclista que es va produir en el municipi este diumenge, De fet, els efectius municipals assistiren a una altra dona, després de què la seua exparella intentara agredir-la. 

La dona, que va anar a arreplegar al seu fill, després de passar el cap de setmana amb el seu pare, es va trobar a l'home borratxo i amb una actitud molt violenta

Després d'intentar agredir-la, la dona va telefonar als efectius de seguretat, que van detindre a l'home. 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ferit un motorista en la CV-165, en les Useres" "Un membre de la 'manada de Callosa' viola a un altre reclús amb un pal de fusta"