La Policia Local d'Alacant dissol nou botellons organitzats per jóvens en només una nit

Els agents han imposat un total de 41 denúncies per desobediència i infraccions de trànsit
La Policia ha interposat 19 denúncies per consum d'alcohol en la via pública | EP

La regidoria de Seguretat de l'Ajuntament informa que esta nit de dijous la Policia Local d'Alacant ha imposat un total de 41 denúncies per desobediència i infraccions de trànsit, i s'han sancionat a quatre establiments en el dispositiu de vigilància i control nocturn per a garantir el compliment de les mesures sanitàries pel coronavirus.

Les unitats Fox i el Servici Nocturn de la Policia Local han dissolts nou botellons, localitzant a grups de jóvens consumint alcohol en els vessants del castell de Sant Ferran, zona deportiva de l'hipòdrom en carrer del Camí de Ronda, carrer de Les Brises, Joan Pau II, Parc la Ereta, carrer de Sant Antoni Ermita, Tinent Daoiz i Tintorera.

En estos botellons, la Policia ha interposat 19 denúncies per consum d'alcohol en la via pública, quatre actes per consum de drogues i una acta per infracció a l'ordenança de neteja, per pixar en el carrer.

Els agents policials han denunciat a un total de quatre establiment d'hostaleria i restauració per no guardar les distàncies entre taules i clients i incomplir els horaris de tancaments. Dos establiments estaven situats en el carrer de Castanys i han sigut sancionats per incomplir l'horari de tancament, posterior a la 01.00 hores, un altre en el carrer d'Astúries i un quart en el carrer de Manero Molla. 

Festes en cases

De la mateixa manera, la Policia Local ha intervingut i acudit a 15 denúncies per soroll originats per festes en cases particulars, música en parcs i establiments. Com a conseqüència d'això, els agents policials han denunciat a un xic en el carrer de l'Escultor Bañuls per emetre música ambaltaveus, i a l'inquilí d'una casa en el carrer de Sant Vicent que ha sigut denunciat pels sorolls procedents de sa casa amb motiu de la celebració d'una festa privada.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Desmantellats dos punts de venda de droga en Crevillent" "Li furta el bolso a tres ancianes amb violència en Castelló"