Talls de trànsit este diumenge en Alacant per la 7a Carrera Solidària

Enguany comptarà amb dos modalitats diferents
Cartell de la Carrera Solidària | Ajuntament d'Alacant

Alacant celebra el pròxim diumenge, 9 de febrer, a les 09.30 hores del matí, la VII Carrera Solidària CEU Jesús Maria que organitza este centre junt amb la col·laboració de la regidoria de Deports de l'Ajuntament d'Alacant. S'espera que participen centenars de corredors.

Esta edició comptarà amd dos modalitats: un recorregut de 500 metres dirigits a xiquets i xiquetes nascudes a partir del 2014, i una carrera de 5 quilòmetres dirigida a qualsevol persona nascuda fins a 2013.

La carrera començarà en el pàrquing de l'escola i serà a les 10.00 hores per a la modalitat dels 500 metres i  a les 11.00 hores per a la cursa de 5 km. Les persones que vullguen participar en la prova hauran de pagar una quantitat depenent de l'edat: 6 euros els nascuts en 2014, 10 euros els nascuts entre 2011-2013 i 12 euros els nascuts fins al 2010. 

L'import de la recaptació dels participants anirà destinat al Projecte Solidari 'Ser Persona', un voluntariat solidari de l'escola que té la finalitat d'obtindre diners per a Càritas d'Alacant.

Carrers afectats per la carrera:

A conseqüència de la carrera es produiran diferents talls de trànsit en alguns carrers i avingudes des de les 08.30 hores del matí fins a les 13.00 hores del migdia:

  • Carrer de la Caixa d'Estalvis
  • Els carrils cap a l'avinguda de Dénia i l'avinguda del Pare Àngel Escapa, sense arribar a l'avinguda de Dénia
  • Els carrils cap al carrer de la Caixa d'Estalvis

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Pillen a dos menors i un xic d'ocupes en un xalet en Torrent" "5 ferits en un accident de trànsit en la CV-10, a l'altura de les Coves de Vinromà"