Retiren del mercat un fuet en el territori valencià per presència de salmonel·la

En el mes de setembre les autoritats sanitàries franceses ja van retirar diferents lots. Espanya també arriba tard a això
Retiren un fuet dels mercats de València | Pixabay

L'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) ha ordenat la suspensió cautelar de l'activitat d'elaboració de fuet en Embotits Solà, SA, empresa situada en el municipi de Gurb (Barcelona), per la detecció de salmonel·la en els seus productes.

El diari 'Levante-EMV' assenyala que esta situació ha provocat la retirada de lots d'este embotit en el territori valencià. Així mateix, Sanitat ha ordenat la retirada del mercat de tots els productes fuet/espetec elaborats per embotits Solá. 
 

El passat mes de setembre, les autoritats sanitàries franceses van retirar diferents lots de fuet Cabanes, produït per Embotits Solà, després de detectar 18 casos de salmonel·losis en la regió de Nova Aquitània, entre persones que ho havien consumit entre juliol i agost.

Per este motiu, s'han retirat productes d'esta companyia en França, Bèlgica, Canàries o la Comunitat Valenciana, entre altres territoris.

Símptomes de la salmonel·losi

Els símptomes de la salmonel·losi poden ser diarrea, vòmits, febre i mal de cap, entre altres, i els efectes de la infecció poden ser més greus en xiquets i dones embarassades.

Les autoritats sanitàries informen que si passen set dies des del consum d'este producte i no s'han presentat símptomes, no cal assistir al metge. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Un ciclista ferit en un accident en la Vilavella" "Quatre anys de presó per abusar d'una xica en Benicàssim"