Alerten d'un possible atac terrorista de l'Estat Islàmic en Nadal

Una nova propaganda del grup terrorista ha amenaçat als cristians i a països com Espanya, Itàlia, França, Alemanya i Gran Bretanya

Estat Islàmic estaria preparant un nou atac terrorista a Europa. A través de la seua agència de propaganda, ISIS ha amenaçat de mort al papa Francisco i ha demanat als musulmans que ataquen contra els cristians en les festivitats de Nadal, una amenaça que s'ha centrat principalment contra el Vaticà però que també ha posat en risc a països com Espanya, Alemanya, Gran Bretanya, França i Itàlia. 

Segons ha alertat la companyia privada especialitzada en seguretat 'ShadowSec', ISIS estaria cridant als coneguts com a «llops solitaris» perquè atempten contra qualsevol d'estos països i preparen un atac massiu que es perpetraria durant el nadal i que, igual que ha ocorregut en altres ocasions, es duria a terme intentant atropellar a la multitud amb un cotxe o furgoneta i intentant disparar contra ells.

Amenaça d'ISIS al Vaticà i als cristians | ShadowSec

 

El papa Francisco, amenaçat

Recentment, Estat Islàmic ha difós una imatge del papa Francisco decapitat i sobre la qual es pot llegir: «Jure venjar cada gota de sang que han vessat i cada que han *destruído», seguida d'un anunci en el qual amenaça amb dur a terme massacres al Vaticà i que estan acostant-se a la ciutat de Roma.

Amenaza del ISIS al Papa Francisco | SiteIntelGroup.com

 

«Esta amenaça, igual que altres emeses recentment per grups mediàtics per EIIL, és un aspecte concret d'una promoció més general per EIIL d'atacs a Occident degut a causa les pèrdues de territori a Síria i l'Iraq», ha declarat Rita Katz, directora de SITE Intelligence Group, grup encarregat de monitorar l'activitat dels terroristes en les xarxes i Internet. Donades estes circumstàncies a Síria i l'Iraq, no es descarta que fins i tot planegen un atac massiu paral·lel en diferents ciutats. 

En una altra de les imatges difoses, es veu des de l'interior d'un vehicle modele BMW com un home encaputxat està arribant al Vaticà amb una motxilla i una arma en el seient del copilot. «Nadal sagnant. Espereu...», es pot llegir en la cantonada de la mateixa.

En una altra publicació realitzada a través del seu perfil oficial en Twitter, Rita Katz ha anunciat que no descarta que en els pròxims dies ISIS difonga una altra sèrie d'imatges similars atés que les festes de Nadal estan molt a la vora.

Possibles atacs durant el 'Black Friday'

D'altra banda, com publica 'The Sun’, diversos propietaris de tendes nord-americanes van ser alertats de la possibilitat d'un atac del grup terrorista d'ISIS, també conegut com DAESH. En este sentit, van ser informats perquè «es mantinguen alerta i reporten qualsevol activitat sospitosa a la policia».

En el cas de les grans marques que es troben repartides en els centres comercials, han d'assegurar de comunicar a tot el seu equip els processos d'evacuació, a més d'assegurar tenir tot l'equipament necessari (com poden els subministraments de primers auxilis).

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una dona en estat greu després de patir esta caiguda a la Costera" "Atenció: La Primitiva ha deixat un impressionant premi multimilionari"