Amazon i Dia porten la compra ‘online’ d'aliments a València amb el lliurament en una hora

El Mercat Central de la ciutat s'ha sumat a esta iniciativa, per la qual cosa els seus clients podran comprar els productes des d'Internet i rebre'ls de forma ultra-ràpida
Imagen de un supermercado DIA. | España Diario

 

La cadena de supermercats Dia i la plataforma ‘online’ de compra Amazon han arribat a un acord per a implantar a València el servei de compra de productes d'alimentació a través d'Internet amb el lliurament ultra-ràpid. 

  

  

tenda virtual que la Plaza de Dia També es podran comprar els productes del grup de comerciants del Mercat Central de València.

Productes de mercat tradicional des d'Amazon

Després del bon acolliment del servei a Madrid i Barcelona, les dos companyies segueixen col·laborant perquè els clients de la ciutat del Turia puguen triar entre més de 6.000 referències. «Estem encantats d'oferir als nostres clients de València una selecció de productes de qualitat de comerciants del Mercat Central», ha apuntat el vicepresident i Country Manager General d'Amazon.es i Amazon.it, François Nuyts.

Imatge d'arxiu d'un dels repartidos  

Però a més, València s'ha convertit en la segona ciutat del món en la qual Amazon oferirà lliuraments de productes de comerciants d'un mercat tradicional, després que comerciants del Mercado de la Paz, a Madrid, s'uniren al setembre de 2016.

D'esta forma, productes com a fruita fresca, verdures, pollastre i peix, així com vins, licors, paella i peix sec estaran disponibles a través de la web de Amazon Prime Now i de la App. Una vegada comprats estos aliments de forma ‘online’, els clients podran rebre'ls en una hora o en franges de lliurament de dos hores en un lloc estipulat gràcies al servei PrimeNow.

Tarifes y horaris

Per a fer la compra en els supermercats Dia i el mercat valencià i rebre-ho a través del servei de Amazon, és necessari fer una comanda mínima de 10 euros per tenda. Els clients de Prime Now poden triar rebre els seus productes en una hora per 6,90 euros o en franges de lliurament de dos hores de forma gratuïta per a comandes superiors a 50 euros. Si la compra és inferior a eixa quantitat, es podrà pagar 3,90 euros perquè es lliure en dues hores.

Els productes de la Plaza de Dia es lliuraran des de les 10.00 de la fins a les 00.00, els set dies de la setmana. Per la seua banda, els productes del Mercat Central de València es repartiran des de les 10.00 fins a les 18.00 hores, de dilluns a dissabtes.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"BRUTAL: Monumental cabreig de Gustavo González amb María Lapiedra per revelar este secret en directe" "ATENCIÓ: Olvido Hormigos, destrossada després del colp més dur de la seua vida"