Amazon no podrà lliurar totes les comandes abans de Nadal

El gegant americà fa front a una dura situació
Un paquet de l'empresa d'e-commerce, Amazon | España Diario

 

L'enorme quantitat de compres que s'han fet durant els dies previs al Nadal, el 25 de desembre, a Amazon Espanya estan provocant grans embussos. En este sentit, la companyia ha advertit que l'allau de comandes pot provocar que no tots els lliuraments es realitzen durant les dates promeses.

Els usuarios responen a la companyia 

Segons explica ‘economía Digital’, l'empresa ni tan sols aconsegueix especificar quants dies després de Nadal es faran els lliuraments. Davant la situació, la companyia americana ofereix als clients afectats la possibilitat de cancel·lar la compra abans que es faci el pagament. No obstant això, diversos usuaris de la plataforma ja s'han queixat a les xarxes socials pels retards. En una de les publicacions fetes per la companyia a Facebook es pot veure a diversos usuaris explicant el seu cas.

No es tracta d'un problema generalitzat 

Des de la multinacional han explicat la situació i han destacat que no es tracta d'un problema generalitzat. A més, ha comentat que els lliuraments es poden haver vist afectats a Espanya per la gran quantitat de compres realitzades en els últims dies.

Una de les fàbricas d'Amazon | Amazon

 

«Durant Nadal, algunes entregues poden tardar un poc més del que és habitual. Els clients poden obtindre informació sobre el temps de lliurament en el moment de la compra i posteriorment fent seguiment a l'enviament», ha relatat en una resposta oficial a l'esmentat mitjà.

El problema arriba fins als Estats Units 

Tot i els intents de l'empresa per treure ferro a l'assumpte, els problemes en les dates de lliurament han arribat als usuaris que paguen el servei Prime Now a Nova York (Estats Units). Aquests paguen una quota anual de 20 euros. No és l'única ocasió que Amazon ha patit problemes d'embussos per les allaus de comandes, en aquest 2017 a Reis la companyia també va fer front a un col·lapse als serveis de missatgeria que va afectar Correus, Seur i MRW, entre d'altres.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ALERTA: Les millors aigües embotellades i les que has d'evitar" "ATENCIÓ: Estes són les 5 millors marques de tonyina i les que no has de comprar MAI"