Amenaça a la seua filla de 13 anys amb una pistola al cap, en València

La filla va pegar a fugir a casa d'una amiga per por a son pare
El pare va amençar a la xiqueta apuntant-la al cap | València Diari

Este dijous s'ha produït la detenció d'un home de 41 anys en València, presumptament, per amenaçar a la seua filla de 13 anys. Segons les fonts policials, el pare hauria apuntat amb una pistola al cap de la xiqueta. Segons investigacions de la Direcció Superior de la Policia Nacional, tenien coneixement de les amenaces patides per una menor en mans de son pare, en el domicili familiar del districte valencià de Patraix.

Els policies van descobrir que el dia 18 d'octubre la menor es trobava al costat d'una amiga en casa. En aquell moment, el progenitor va arribar a la vivenda i, molt enfadat, va començar a pegar-li crits i a recriminar-li coses per a, després, traure una pistola i apuntar-li al cap. La xiqueta, atemorida, ja que la mare estava treballant, se'n va anar casa d'una amiga de sa mare i va passar allí el cap de setmana. La menor tenia por de son pare, explica la Policia a través d'un comunicat.

Els agents han intervingut una arma curta amb tres cartutxos en el carregador, pel que pareix, una arma detonadora, i una escopeta d'aire comprimit. Després, van detindre a l'home com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces greus en l'àmbit familiar. El detingut, d'origen espanyol i amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un home patix un atac de cor en ple carrer de València" "3 ferits en un atropellament en el centre de Castelló"