Una anciana patix cremades en la cara i una mà en l'incendi del seu habitatge a Llaurí

L'equip mèdic del qual va assistir a l'anciana per cremades de segon i tercer grau
Una anciana patix cremades en la cara i una mà en l'incendi del seu habitatge a Llaurí | Consorci Provincial de Bombers de València

 

Una dona de 83 anys ha patit aquest dijous cremades de segon i tercer grau en cara i mà en l'incendi del seu habitatge en la localitat de Llaurí, a la comarca de la Ribera Baixa,  segons han informat fonts del Consorci Provincial de Bombers i del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

  

L'avís de l'incendi es va registrar ahir en tots dos serveis a les 12:00 hores per a alertar d'un foc en un habitatge, planta baixa, situada al carrer Sant Pere de Llaurí, pel que sembla originat en una estufa.

L'anciana afectada amb cremades en la cara i la mà

  

Fins al lloc del sinistre es van mobilitzar efectius dels parcs de Cullera i Alzira, que han donat per controlades les telefones a les 12:50 hores. A l'arribada dels bombers ja s'havia evacuat a la propietària, una dona de 83 anys que, segons el CICU, ha patit cremades en cara i mà.

Una anciana patix cremades en la cara i una mà en l'incendi del seu habitatge a Llaurí | Consorci Provincial de Bombers de València

 

Cremades de segon i tercer grau

  

L'habitatge, en una planta baixa, ha quedat totalment afectada. Per part del CICU s'ha traslladat una unitat del Samu l'equip mèdic del qual ha assistit a l'anciana per cremades de segon i tercer grau en mà i cara i ha sigut traslladada a la Unitat de Cremats de la Fe.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Identifiquen un conductor fugat d'un accident a la CV-593 per un vídeo a les xarxes socials" "Un adolescent detingut a Castelló per hackejar més de 200 comptes en xarxes socials"