Els ancians guanyadors de la Grossa de Nadal de 2016, sols i en la residència

Molts d'ells no han disfrutat de ser agraciats

L'administració de Loteria del número 4 del Passeig de l'Esperança de Madrid s'ha tornat famosa després que el Gros caiguera en este lloc el 2016. No obstant açò, diversos dels agraciats han seguit amb les seues rutines, este és el cas de molts compradors de la residència pública ‘Las Pañuelas’. Segons arreplega ’20 minutos’, la majoria dels ancians segueixen en el geriàtric.

Imatge d'una mà al costat dels bitllets de Loteria | Cedida

 

Encara que la majoria dels treballadors que si van comprar un dècim han vist un increment en la qualitat de la seua vida, segons comenta el citat mitjà,  gran part dels ancians han eixit mal parats després de ser els protagonistes de molts articles l'any passat. En este sentit, molts dels octogenaris que ni tan sol rebien visites, s'han vist atrapats per el ‘buitreo’ familiar després d'eixir en televisió. Segons informen algunes fonts del centre, molts són els familiars que han aprofitat els dècims dels ancians.

Imatge d'uns familiars al costat d'un dels agraciats | RTVE

 

Ningú els acompanya

«Igual de sols o pitjor», amb estes contundents paraules reflexiona un dels treballadors sobre la situació dels ancians. Per la seua banda, la residència repeteix enguany amb el nombre guanyador: 66.513. Fins i tot, com relata el citat mitjà, ha augmentat la quantitat que han demanat. Però davant les escasses possibilitats de tornar a guanyar, els veïns del barri d'Acacias segueixen mantenint l'esperança i inunden el local d'Agustín i María –els venedors de l'administració de loteria.

Pepa, una de les agraciades | Espanya Diari

 

Altres històries

  

hi ha altres relats que són una mica més amables amb els seus protagonistes.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"CATALUNYA DE DOL: Mor massa jove un dels polítics més importants de Puigdemont" "ÚLTIMA HORA: Incendi al centre de València"