Apagada en el centre de València que afecta quasi 2000 usuaris

La companyia elèctrica confirma que es deu a una avaria interna del subministrament de l'entitat

Al voltant de les sis de la vesprada, es produia una apagada en València, durant 50 minuts els veïns del carrer de la Pau, Santa Catalina, i pròxims al carrer Comèdies han estat sense llum.

Veïns i comerços sense llum

Este tall ha deixat 1.900 usuaris afectats entre veïns i comerços. Sembla que es deu a una avaria interna i que han tractat de solucionar al més aviat possible.

Uns 50 llargs minuts d'espera

Serien les set i mitja de la vesprada aproximadament quan la meitat dels afectats encara no tenien subministrament. Uns 50 minuts han tardat a solucionar la interrupció per a almenys la meitat dels usuaris de la zona.

El preu de la llum canvia este dissabte

El preu mitjà de l'electricitat en el mercat majorista per a este dissabte baixarà fins als 180,48 euros per megavat hora (MWh), la qual cosa representa un descens del 2,45% amb respecte a els 185,02 euros per MWh aconseguits este divendres.

Com succeeix tots els caps de setmana, a causa de la menor demanda d'energia, el preu registrarà una caiguda, allunyant-se així de la cota dels 200 euros per MWh que va estar a punt d'aconseguir este passat dimecres.

En termes anuals, la llum s'ha disparat un 305%, ja que el 13 de novembre de 2020 el preu mitjà per a este dia va ser de 44,52 euros el megavat hora.

Quan és el millor moment per a encendre electrodomèstics?

Este dissabte haurem d'evitar utilitzar massa la llum durant les 20.00 i les 21.00, moment en què la pujada arribarà a ser de 190,31 euros. Per una altra part, en cas que vulguem usar electrodomèstics que gasten molta electricitat, com a rentadores, planxes... serà entre les 13.00 i les 14.00.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Detingudes 43 persones per la introducció de bitllets falsos" "Un home assassinat per l'esquena en una casa de l'Eliana"