Apareix un cadàver en la platja de Las Teresitas

El cos sense vida d'un home, es trobava flotant en la zona de bany

Recursos de seguretat i emergències han trobat este dissabte al matí un cadàver a la platja de Las Teresitas, Santa Cruz de Tenerife.

Segons s'ha pogut saber, el cos trobat és d'un home d'uns 50 anys d'edat, que es trobava flotant en la zona de bany en platja.

La Policia Local de Santa Cruz concreta que va ser una usuària de la platja la que es va trobar el cos en l'aigua en el tram final de Las Teresitas.

Diverses dotacions policials s'han desplaçat a la zona per a esbrinar les circumstàncies entorn del succés, sense que de moment s'haja procedit a l'aixecament del cadàver, van concretar fonts policials.

Els indicis apunten a una mort natural d'este home, que estava en vestit de bany i les pertinences del qual estaven prop d'on va ser localitzat el seu cadàver.

Al lloc del succés s'han traslladat personal del Servei d'Urgència Canari (SUC), que va certificar la defunció, els bombers i la Policia Local de Santa Cruz de Tenerife.

L'aixecament del cadàver s'ha produït poc abans d'as 10.00 hores i agents del Cos Nacional de Policia també es van personar en el lloc.

<

>

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Mor i en la seua esquela avisa dels qui són els únics que poden assistir al seu funeral" "Apareix el cadàver d'un dofí en la platja de la Pineda"