Les Arts ven més de 5.000 entrades per a 'Don Carlo' a un mes de la seua estrena

El 75% d'aforament ja està complet, dada que parla molt bé de l'acollida del públic valencià
Imatge de l'interior del Palau de les Arts Reina Sofía | GVA

 

75% de l'aforament ocupat

El Palau dels Arts Reina Sofia porta venudes més de 5.000 entrades per a 'Don Carlo', de Verdi, l'òpera inaugural de la temporada d'abonament, que s'estrenarà el pròxim 9 de desembre. El percentatge suposa més del 75% de les localitats oferides per a les cinc representacions d'este títol que albergarà la Sala Principal, segons ha informat el coliseu en un comunicat.

De què tracta l'espectacle?

Es tracta de la segona ocasió en què Les Arts programa esta òpera verdiana, basada en 'Dom Karlos, Infant von Spanien', de Friedrich Schiller, sobre la rivalitat entre Felipe II (el fill de Carlos I d'Espanya i V d'Alemanya) i el seu primogènit Carlos per Elisabetta di Valois. 

Plácido Domingo (Rodrigo) encapçala un repartiment de primeres figures del panorama líric: la soprano uruguaiana María José Siri (Elisabetta di Valois), la 'mezzosoprano' lituana Violeta Urmana (Eboli), el tenor italià Andrea Carè (Don Carlo), el baix rus Alexánder Vinogradov (Philippo II) i el baix italià Marco Spotti (Il Gran Inquisitore). 

En este sentit, el centre d'arts comunica que l'ascendent soprano María Katzarava interpretarà el paper de Elisabetta di Valois en les funcions dels dies 12 i 18 de desembre.

Altres dades a conéixer

Ramón Tebar aborda la seua quarta partitura verdiana amb l'Orquestra de la Comunitat Valenciana, després del seu debut amb 'Nabucco' en 2015, al que li han seguit 'Aida' (2016) i 'La Traviata' (2017). El principal director convidat a les Arts es converteix així en el primer director d'orquestra valencià que inaugura la temporada d'abonament en els 12 anys d'història del teatre. 

Les Arts presenta 'Don Carlo', de Verdi, en una producció de la Deutsche Oper, de Berlín, amb direcció d'escena, escenografia i il·luminació de Marco Arturo Marelli i vestuari de Dagmar Niefind.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'estafa de Primark que has de conéixer per a no perdre el teus diners" "Última hora: Incendi a la ciutat de València"