Assassinada amb 12 anys a punyalades després d'una discussió amb quatre menors

Quatre adolescents han sigut detinguts sota sospita d'assassinat a la menor

Una xiqueta de 12 anys ha sigut assassinada a Liverpool, Anglaterra, després d'haver sigut agredida quan es trobava veient l'encesa de llums nadalenques en el centre de la ciutat.

Els fets van ocórrer quan la menor es trobava amb un grup d'amics. De sobte, va començar una baralla amb un altre grup de menors i la xiqueta va ser agredida. Quan van arribar les autoritats, van trobar a la menor en el sòl mentre un transeünt tractava de salvar-la.


Els serveis d'emergència la van traslladar ràpidament a l'hospital, però no van poder fer res per salvar la seua vida i va morir poc després, segons recull The Sun.

Quatre adolescents han sigut detinguts sota sospita d'assassinat

 

Després de l'agressió, quatre adolescents de 13, 14 i 15 anys han sigut detinguts sota sospita d'assassinat. Els joves van fugir del lloc després de l'agressió. Segons les autoritats, la menor va ser apunyalada fins a morir durant la baralla en el centre de la ciutat. La xicoteta va patir "lesions catastròfiques".

La policia de Merseyside ha confirmat que es realitzarà una autòpsia per a determinar la causa de la mort, i a més s'ha obert una investigació sobre el succeït.


El sotscap de policia, Jon Roy, ha llançat un missatge de suport a la família de la menor: “Els nostres pensaments i condolences estan amb la família d'Ava, els qui són oficials d'enllaç familiar especialistes en suport."


A més, ha explicat que es creu que l'agressió va ser per una discussió verbal amb els altres adolescents:  “Creiem que Ava i els seus amics van estar involucrats en una discussió verbal que va culminar amb Ava sent agredida i causant lesions catastròfiques".


Les autoritats han demanat a qualsevol persona amb informació o imatges de l'ocorregut que envie un missatge al twitter de @MerPolCC, al 'Centre de contacte de la policia de Merseyside en Facebook' o a @CrimestoppersUK.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Dos detinguts per robar cupons a una persona invident a punta de navalla" "Set de cada deu casos de violència sexual tenien com a víctimes menors"