Assassinat en un tiroteig el famós 'tiktoker' Babyface.s als 19 anys

Miller ballava en espais públics i va arribar a acumular més de 100 milions de m'agrada amb les seues coreografies

Babyface.s, el tik toker de 19 anys assassinat

Els usuaris d'Instagram o de TikTok segur que algun dia han vist algun vídeo de Babyface.s o Swavy, com es feia cridar Matima Miller en estes dos xarxes socials, on tenia milions de seguidors. Desgraciadament, els vídeos d'este jove, de 19 anys, ja no tornaran a triomfar.


L'influencer —al qual seguien més de 2,5 milions de persones en TikTok pel seu talent per al ball i els seus vídeos de paintball.


Miller ballava en espais públics i va arribar a acumular més de 100 milions de m'agrada amb les seues coreografies.Este creador audiovisual d'èxit va ser assassinat en un tiroteig als Estats Units. La policia encara no ha donat detalls d'este trist final per al jove, que triomfava en les xarxes socials amb els seus balls i la seua música.


Segons informen diversos mitjans locals, el jove es va veure involucrat en un tiroteig entre grups criminals a la ciutat de Wilmington, en l'estat de Delaware, el passat 5 de juliol, este dilluns.


Tiroteig en un dels barris més complicats de Wilmington

 

Els fets es van registrar en un dels barris conflictius d'esta ciutat de 70.000 persones al costat de Filadèlfia, entorn de les deu del matí del dilluns.


Quan els serveis d'emergència van arribar al lloc es van trobar a un jove ferit greu, Matima Miller, que va ser traslladat a un centre mèdic. Les ferides eren molt greus i va acabar morint. De res van servir els esforços dels sanitaris que ho van estabilitzar i van traslladar.


Cap informació oficial sobre el tiroteig mortal

 

Ni la policia de Delaware ni tampoc la família han volgut donar detalls sobre el tiroteig, què el va poder motivar o qui es va veure implicat. La policia manté oberta una investigació per a identificar als autors dels tirs i poder detindre'ls.


Al mateix temps, tampoc s'ha aclarit si el jove estava participant en l'enfrontament armat o va rebre l'impacte d'una bala perduda. De moment, de manera oficial, només s'ha confirmat que el jove que va ser evacuat ferit greu i que va acabar morint a l'hospital era Matima Miller.


Mostres de condol dels milers de seguidors

 

Les mostres de condol dels milers de seguidors que tenia en les xarxes socials Instagram i TikTok no s'han fet esperar. El perfil que tenia el jove en Tik Tok, que acumulava més de 2,5 milions de seguidors, ha quedat desactivat després de la mort del jove. El compte d'Instagram, on tenia més de 400.000 seguidors, continua activa.


Diversos amics seus han penjat vídeos d'ells ballant amb el jove per a recordar-lo i sumar-se als missatges de condol a la família del jove de 19 anys.


 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari