València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Assetjament i agressió a una xica que feia 'running' al passeig marítim de València

Un grup de xics joves va començar a cridar-li frases sexistes i ofensives

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un menor com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual després d'agredir a una xica que realitzava running pel passeig marítim de València.

 

  

  

divendres

 

  

  

quan es trobava corrent pel passeig va passar per davant d'un grup de xics joves que van començar a cridar-li comentaris obscens, cridant-la pel seu nom en portar-ho retolat en la samarreta.

  

Els policies van esbrinar que, pel que sembla, quan la xica va tornar a passar pel mateix lloc, ja que venia de tornada, el mateix grup va tornar a cridar-li frases sexistes i ofensives, seguint la seua marxa. Es va adonar que un dels joves la seguia corrent al seu costat quan de forma sorprenent li va donar una palmada en el cul i va començar a grapejar-li l'entrecuix. La víctima va augmentar la velocitat i es va allunyar del lloc, cercant una patrulla policial que anteriorment havia vist.

 


Els policies després de localitzar al sospitós i realitzar els esbrinaments pertinents, el van detenir com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual. 
 


El detingut, sense antecedents policials, després d'acudir a la Fiscalia de Menors i prestar declaració, va ser lliurat a la seua mare.