'Atrapa'm si pots' entregarà dilluns que ve el premi econòmic més gran de la història d'À Punt

El programa i la cadena ho celebraran d'una manera molt especial

El concurs presentat per Eugeni Alemany 'Atrapa'm si pots' entregarà el pròxim dilluns, 5 d'abril, un pot de 48.400 euros, el premi econòmic més gran de la història del concurs i d'À Punt Mèdia. Sabent de l'alegria del seu presentador i tot l'equip, ixe moment ha de tindre una celebració especial. Així que per a celebrar este moment "històric", el programa canviarà el seu horari habitual de migdia per a "vestir-se de festa" en prime-time a partir de les 21.15 hores.

Sabem els noms de qui són els concursants que podrien endur-se el premi. L'afortunat o afortunada que rebrà el gran pot del concurs 'líder d'audiència' d'À Punt es decidirà entre Clara (Bolbait), Lluís (El Campello), Nando (Palma de Gandia), José (València) o Sergio (València), ha indicat la cadena en un comunicat.

El programa va començar en 2018, i des de el seu inici a la cadena 'À Punt', el concurs 'Atrapa'm si pots' ha entregat el pot en altres quatre ocasions, però mai ha arribat a la quantia de 48.400 euros.

De fet, amb estos diners es podria fer la compra familiar durant 10 anys d'una casa, comprar-se un cotxe... invertir-ho en allò que més ho necessiten...

Caldrà esperar fins dilluns dia 5 d'abril per saber qui serà l'afortunat o afortunada. En què seu gastarà serà cosa d'ell o d'ella.

El programa 'Atrapa'm si pots', produït per València Imagina Televisió (vitv- The Mediapro Studio), complirà en este mes d'abril 500 emissions, un fet per al qual el presentador Eugeni Alemany i la resta de l'equip preparen un dia "molt especial" per a celebrar este aniversari amb els espectadors que "demostren la seua fidelitat diària de dilluns a diumenge".

Segur que hi hauran moltes sorpreses per als espectadors més fidels, però el que és cert es que
ara sols cal esperar a saber que passarà dilluns i on anirà a parar el premi, uns diners que hui en dia cauen d'allò més bé.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Bombers extingeixen un 'espectacular i complicat' incendi industrial" "El Golf de València registra de matinada dos terratrémols de magnitud 2,6 i 2,5"