ÚLTIMA HORA

🔴 Un accident provoca grans retencions en l'A-7

Tres ferits per atropellament en accidents múltiples en Castelló i Sagunt

El conductor ha hagut de ser atés, a causa de l'agressió, per una ambulància de Suport Vital Bàsic
Una ambulància del SAMU ha acudit fins al lloc dels accidents   | Agències

 

Este dissabte de vesprada, cap a les 15.20 hores, han sigut atropellats dos persones que passaven per un pas zebra en l'avinguda de la Vila, en Sagunt, en la comarca del Camp de Morvedre (València). Segons pareix, el conductor —un xic de 32 anys— s'ha despistat, cosa que ha provocat l'accident.

Segons informació del diari 'Levante', els ferits són una dona de 48 anys i un home de 41 i estaven caminant cap al barri del Baladre.

Dos ferits més en un atropellament en Castelló

I este diumenge de matí s'ha produït un altre atropellament en el territori valencià. En este segon cas, l'atropellament ha succeït en el carrer de la República Argentina de Castelló a les 07.02 hores. La víctima de l'atropellament ha sigut un xic de 20 anys, que ha sigut atés per una ambulància del SAMU per diferents lesions i ferides.

Respecte del conductor, segons ha informat el diari 'Mediterráneo', un xic de 25 anys, també ha necessitat atenció mèdica, ja que ha sigut agredit i presentava contusions. En este cas, ha intervingut una ambulància de Suport Vital Bàsic. No ha transcendit l'evolució dels ferits.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"CASTELLÓ: Ferit greu, de 37, en eixir-se'n de la via en l'A-7 en Almenara" "ATENCIÓ: Alerten dels grans perills i malalties que poden contagiar les gavines"