Atropellen a un policia en un control d'alcoholèmia a la ciutat de València

Els implicats, de 21 i 24 anys, anaven en moto

Un agent de la Policia Local de València va ser atropellat ahir voluntàriament per un motorista a l'avinguda General Avilés. El conductor i el seu acompanyant, de 21 i 24 anys, van fugir del lloc dels fets, però van ser arrestats a pocs metres per altres agents.

El policia que es va vore afectat va ser traslladat per una unitat del SAMU a l'Hospital La Fe de València per politraumatismes i una ferida que li provocava un despreniment de sang de l'orella. Segons ha informat Levante-EMV, se li va realitzar un TAC per a descartar lesions al cap i es troba fora de perill.

En un control d'alcoholèmia

L'atropellament es va produir al voltant de les 11.30 hores en un control d'alcoholèmia en l'avinguda General Avilés de València. La moto implicada no es va detindre després de rebre les indicacions d'un agent i va envestir contra ell abans de fugir a gran velocitat.

El jove que anava de copilot va arribar a pegar-li una manotada a altre agent quan tractà de detindre'ls, però a pocs metres van ser detinguts finalment per un agent de la Policia Nacional i altre de la Local que es trobaven fora de servei.

Amb marihuana i sense ITV

Els dos joves van ser detinguts per atemptat contra un agent de l'autoritat, però, sorprenentment, el conductor va donar negatiu en alcholèmia i substàncies estupefaents.

L'explicació a la violenta reacció dels detinguts podria donar-se, això sí, a que circulaven sense assegurança ni ITV i portant damunt marihuana.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"IMPACTANT: Aparatós accident de trànsit a la Comunitat" "ÚLTIMA HORA: Nou accident de moto a la Comunitat"