El bebé ingressat per cocaïna, intoxicat després d'una festa dels pares amb uns amics en Elx

D'esta forma ho han declarat els investigats davant de la justícia
El bebé seguix ingressat en l'Hospital del Vinalopó | Pixabay

 

Esta setmana, en la ciutat d'Alacant, han declarat davant del jutjat de guàrdia els pares del bebé de dos mesos ingressat este diumenge passat en l'Hospital del Vinalopó després de consumir cocaïna.

 

Segons expliquen en 'Levante-EMV', els investigats han declarat que el fill podria haver consumit la droga després de què ells mateixos tocaren el biberó que va prendre després d'una festa en casa amb els seus amics. Asseguren que van ser els convidats els qui van portar la cocaïna a la vivenda i que ells no són consumidors habituals.

 

En el jutjat han donat credibilitat a les declaracions dels pares, que asseguren que l'única explicació possible és que tingueren restes de la droga en les mans i estes van entrar en contacte amb el biberó del menut.

 

Als investigats, que van ser detinguts fa uns dies per un delicte de lesions imprudents i van acabar en llibertat, no se'ls ha imposat cap mesura cautelar ni tampoc la retirada de la custòdia. Això sí, els servicis socials ja estan informats d'este cas.

 

Per últim, la Fiscalia no ha formulat cap acusació contra els pares, ja que el bebé seguix ingressat i s'està a l'espera de què es tinga l'informe mèdic per a valorar si se'ls acusa dels delictes mencionats anteriorment.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!