Un bebé de 9 mesos intoxicat amb cocaïna i haixix en una festa d'aniversari en Calp

El menut es va posar restes de tabac de terra en la boca
El menut estava a càrrec de sa tia en una festa privada d'adults | Pixabay

Un bebé de 9 mesos es troba ingressat en l'hospital Marina Sud de Dénia, en la comarca de la Marina Alta (Alacant), després de patir una intoxicació de cocaïna i haixix mentres estava en una festa d'aniversari d'adults en un xalet de Calp.

Segons informa 'Levante-EMV', els pares del menut havien deixat al xiquet a càrrec de sa tia, qui havia acudit a la festa este mateix dimarts. En un moment donat, la dona va vore que el xiquet s'havia posat restes de tabac de terra en la boca.

La tia del menut, davant la sospita de què el tabac podria contindre altres substàncies, com cocaïna i haixix, va dur immediatament al menor a Urgències pediàtriques, a on li van fer diverses proves, entre elles anàlisis de sang i d'orina. El resultat confirmà les sospites: el menut tenia gran quantitat de cocaïna i cànnabis en el seu organisme.

A pesar de què l'estat de salut del menor és bo, la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives ha considerat que el menut no torne amb la família fins que, com a mínim, es tanque l'expedient obert per a determinar si el xiquet estava o no rebent les cures necessàries.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dos ferits en un atropellament en Nules" "Mor una xiqueta de 4 anys en Calp"