Els bombers apaguen dos incendis de dos cases en Alacant

Afortunadament, no hi ha cap persona ferida
No hi ha hagut cap ferit | Pixabay

Els bombers del Servici de Prevenci√≥, Extinci√≥ d'Incendis i Salvament d'Alacant (SPEIS) han acudit a extingir un incendi que s'ha declarat en un √†tic, situat al carrer de Joaquim Orozco. Segons les primeres investigacions, el foc ha sigut de car√†cter el√®ctric, i cap persona ha acabat ferida.

El foc s'ha originat cap a les 14.00 hores, i el SPEIS ha despla√ßat fins al lloc de l'emerg√®ncia a dos Bombes Urbanes Pesades i el vehicle escala, amb una dotzena d'efectius, junt a dos patrulles de la Policia Local, que han tallat el tr√†nsit i coordinat l'acc√©s dels bombers i han assegurat la zona.

Els efectius del SPEIS han entrat a la casa i han comprovat que estava totalment inundada de fum i es tractava d'un incendi infraventilat, pel que han actuat amb celeritat a causa del risc d'este foc i han trobat el focus en el sal√≥ de la casa.

L'incendi s'ha extingit amb diferents l√≠nies d'aigua, i gr√†cies a la r√†pida intervenci√≥ s'ha conseguit controlar sense que afectara a tota la casa, i segons les primeres investigacions el focus podria ser de car√†cter el√®ctric i haver-se iniciat per tindre un dispositiu electr√≤nic carregant-se.

Les faenes d'extinci√≥ s'han allargat m√©s d'una hora i despr√©s s'ha fet la ventilaci√≥ amb els grups de pressi√≥ positiva, i la vivenda ha quedat parcialment afectada en la zona del sal√≥, els mobles i el sof√†, i per fum.

Un altre incendi en la ciutat

Per la seua part amb posterioritat, els bombers s'han mobilitzat a extingir un altre incendi en una casa, originat cap a les 16.00 hores de la vesprada, en l'avinguda del Periodista Rodolfo Salazar. El foc s'ha declarat per tindre una paella al foc, i els bombers han despla√ßat una dotaci√≥, junt a dos patrulles de la Policia Local,  que han coordinat l'emerg√®ncia. 

Els sis efectius de bombers han treballat per a extingir les flames que es trobaven localitzades en la cuina, quedant afectada la zona de la campana extractora i s'ha extingit r√†pidament, afectant el foc a la cuina de la casa i la campana extractora.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Ferit un home en un accident de cotxe en la Vila Joiosa" "Ferit en caure de la moto en Teresa"