Tres dotacions de bombers treballen en l'extinció d'un incendi en l'abocador de Fontcalent d'Alacant

Els fets s'han produït este dimecres, cap a les 15.00 hores
La seua causa no s'han precisat | Europa Press

ACTUALITZAT 21/10/2020 a les 20.00 hores. L'incendi ha sigut extingit després de cinc hores de treball. Ha afectat a uns 4.000 metres quadrats. Les causes són desconegudes i no ha havut cap ferit. Está previst continuar els treballs per a evitar que es puga reavivar algun focus esta nit de dimecres. 

Un operatiu amb tres dotacions de bombers del Servici de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament d'Alacant (SPEIS), treballen en l'extinció d'un incendi que s'ha declarat cap a les 15.00 hores d'este dimecres en l'abocador situat en la partida de Fontcalent, segons ha informat la Regidoria de Seguretat.

Segons fonts del SPEIS, en les tasques d'extinció del foc, qualificat de «complicat», participen tres dotacions amb 13 bombers en total, que tenen l'incendi fitat.

Els bombers estan fent l'extinció de l'incendi, encara que la seua causa no s'ha precisat, des de diferents fronts amb línies d'aigua.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Investigats dos transportistes i una empresària per manipular tacògrafs en Manises" "Se salta els semàfors en roig amb el seu patinet en Alacant"