ÚLTIMA HORA

🚨🌧 CLASSES SUSPESES TEMPORAL: Estes localitats no tindran escola este dimarts

Les botes de 8.000 euros que han revolucionat les xarxes ja tenen versió 'low-cost'

Kendall Jenner i Rihanna no han pogut resistir-se a este disseny de Yves Saint Laurent

 

Kendall Jenner ha revolucionat les xarxes socials després de les seues últimes aparicions públiques en les quals ha lluït pot ser que la peça més brillant del moment. Fa diversos dies, la germana model del clan Kardashian, la televisiva família més famosa dels Estats Units, va complir 22 anys i va decidir celebrar-ho amb tots els seus familiars i amics. No obstant això, el festeig no és el que ha transcendit en la peça i xarxes socials, sinó el seu atrevit estilisme, amb unes botes de 8.000 euros de Yves Saint Laurent com a protagonistes.

 

Kendall va triar vestir un diminut top blanc de tirants tallat just per baix dels seus pits —si alçava els braços se li podria haver vist el seu bust al nu— al costat d'uns amples pantalons texans i les brillants botes de luxe. Estes botes van formar part de l'última desfilada de la col·lecció tardor-hivern 2017/2018 de Yves Saint Laurent a París, i aleshores ja van cridar l'atenció d'expertes de moda, 'it-girls' i famoses.

 

I és que no solament Jenner les ha lluït per a celebrar el seu aniversari, sinó que es va enfundar les seues botes de 8.000 euros per a vore un partit de bàsquet de la NBA —possiblement vore jugar a la seua actual parella Blake Griffin, jugador de Los Angeles Clippers. En la pista, les increïbles botes van tornar a portar-se tots els flaixos. A més, la model no ha sigut l'única. La cantant de Barbados Rihanna també les ha lluït pels carrers amb uns vaquers, samarreta blanca i una caçadora de cuir.

 

En llista d'espera

Malgrat el seu altíssim preu, en moltes plataformes de compra 'online' i fins i tot en la mateixa pàgina web de la signatura de luxe hi ha una llarga llista d'espera per a poder comprar estes botes de cristalls —solament es poden trobar dos talles— posat que este exclusiu disseny està realitzat a mà, realitzades amb més de 3.000 cristalls, segons la revista 'Instyle'.

 

Les versions asequibles

De moment, les més famoses tendes de moda 'low-cost' i espanyoles no han llançat les seues versions d'estes botes, encara que sí que la signatura britànica Topshop està revolucionant el mercat amb el seu disseny de lluentons, emulant al luxós disseny de Yves Saint Laurent. No obstant això, la xifra a la qual es poden comprar és realment barata, ja que solament tenen un preu de 125 euros. Una mica més cares, però més similars a les botes de Kendall Jenner són les de la marca Steve Madden, que tenen un preu de 310 euros.

Botes altes amb un preu de 125 euros| topshop

 

La versió de Steve Madden, el preu de la qual és de 310 euros| steve madden

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!