Un brot originat en una despedida de solter en Altea obliga a confinar una localitat d'Albacete

Este poble de 4.000 habitants ja compta amb 99 contagis
Es tracta d'un confinament que limita l'entrada i eixida de persones en el municipi | Wikipedia

Este dimecres, Castella-la Manxa ha decidit confinar una localitat d'Albacete, Villamalea, a causa de la detecció de dos brots de coronavirus el passat 14 d'agost en este municipi de només 4.000 habitants. A demés, es va saber que un dels brots està relacionat amb una despedida de solter celebrada en Altea, en la comarca de la Marina Baixa (Alacant).

Segons informa 'Las Provincias', l'augment dels casos durant els últims dies fins a un total de 99 contagiats ha obligat al govern autonòmic a prendre esta mesura per a reduir el número de casos.

Es tracta d'un confinament que limita l'entrada i eixida de persones en el municipi, excepte per a desplaçaments urgents o necessitat laboral. A demés, continuen en peu les mesures sanitàries que va emetre la Delegació Provincial de Sanitat en Albacete este diumenge, molt paregudes a les imposades en el territori valencià, com el tancament dels bars del poble, la suspensió d'activitat religiosa de qualsevol tipus, la prohibició d'entrar i eixir de les residències d'ancians o la celebració de mercats ambulants.

De la mateixa manera, la Conselleria de Sanitat confirma que la major part dels contagiats són asimptomàtics i que només una persona està ingressada en l'Hospital General Universitari d'Albacete.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Urgent: Els locals d'oci d'Alacant acudixen a la justícia per les mesures 'anticovid'" "Vídeo: Cremen 8 tones de palla en un paller d'Onda"