En busca i captura per maltractar a la seua exparella i escapar amb el seu fill de 5 anys en Massamagrell

L'home està condemnat a 5 anys de presó per cremar a la seua exparella
No se sap res del xiquet des de fa més d'un mes| Pixabay

Un home, que està en busca i captura després d'haver sigut condemnat a 5 anys de presó per maltractament contra la seua exparella, a qui va pegar foc en l'any 2004, ha escapat amb el seu fill, de cinc anys, i no se sap res del xiquet des de fa més d'un mes.

La mare ha denunciat al Jutjat de Violència contra la Dona de València que el xiquet està «en una greu situació de risc». La dona té por de què el fugitiu puga causar-li mal al xiquet, segons informa el 'Levante'. A demés, l'home va amenaçar a la mare del fill dient-li que «vas a fer que faja un assassinat en primer grau».

La dona va posar la denúncia el passat 5 de gener i a dia de hui encara no hi ha cap mesura ni pla d'actuació respecte al menor. La mare està desesperada i, inclús, ha demanat l'ajuda de la població per a que si algú sap algo del seu fill, un xiquet de cinc anys, amb el monyo llarg i de color negre, ulleres i sense una dent en la part de dalt, es pose en contacte amb la policia.

El fugitiu té una ordre de detenció

El sospitós, identificat com a Antonio M.H de 41 anys, té una ordre de detenció i vivia en Massamagrell, en l'Horta (València). L'home està en busca i captura per violència contra la dona i, a demés, té cinc vistes pendents en diferents jutjats. 

A demés, la defensa de la mare ha demanat la detenció de la mare del fugitiu, ja que sospiten que ella està ajudant-lo en tot moment amb la seua fugida. La Policia Nacional de Sagunt va registrar la casa de la mare de l'agressor i van comprovar que el seu fill no s'amaga allí. 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un instal·lador de gas ferit per una explosió i un incendi en una casa de Monòver" "Vídeo: Conductor borratxo xoca contra un altre vehicle i fuig en Onda"