Intenta asfixiar amb un coixí a la seua dona en un hotel de València

Un client va escoltar sorolls en l'habitació i va avisar a recepció
Una empleada de l'hotel va tocar en la porta per saber el que passava | Pixabay

Agents de la Policia Nacional van detindre, el passat divendres a les 7.30 hores del matí en un hotel de València, a un home de 43 anys, d'origen colombià, com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar, després de mantindre una discussió amb la seua parella, una dona de 28 anys. En el transcurs de la baralla li va pegar algunes punyades en el rostre. Al mateix temps li manifestava que era una «puta» i una «gossa», i posteriorment li va col·locar un coixí en la cara i presumptament va intentar asfixiar-la. 

El matí dels fets, els policies es van dirigir a l'hotel on moments abans un client havia comunicat en recepció que en una de les habitacions s'escoltaven sorolls, música alta i a una dona plorant, per això una de les empleades es va dirigir per a comprovar els fets. En escoltar a una dona plorant va tocar a la porta. Un home va obrir i dins de l'habitació hi havia una dona plorant que demanava auxili, al mateix temps que manifestava que la seua parella li havia agredit i que cridaren a la policia. 

  

Durant les investigacions, els policies van descobrir que la parella es trobava en l'hotel perquè eixe mateix dia es mudaven a Palma, però la nit anterior havien decidit eixir a ballar. Per a tornar, la parella va agafar un taxi i la víctima va mantindre una conversa en anglés amb el taxista, fet que li va retraure el seu marit una volta van arribar a l'habitació. Durant la discussió, el sospitós li va pegar algunes punyades i li va dir «puta i gossa», per a després col·locar-li un coixí en la cara presumptament amb la intenció d'asfixiar-la.

A continuació, l'home es va dirigir al bany i la víctima el va seguir per a recriminar-li els fets, moment en el que el detingut la va ficar en la dutxa i va començar a tirar-li aigua al mateix temps que li pegava punyades. En estos instants, l'empleada de l'hotel va tocar a la porta i la víctima va aprofitar per a demanar auxili. 

Els policies van realitzar una inspecció de l'habitació i comprovaren que el coixí presentava restes de sang. Finalment, els agents, després de realitzar diferents comprovacions, van detindre com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar. A demés, van saber que l'individu es trobava en situació irregular en Espanya. El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial, que ha decretat mesures cautelars.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Presó per donar d'alta a 300 treballadors i estafar 225.000€" "Ferit per un xoc entre un camió i un cotxe en Bétera"