Troben a Josué Alberto, un menor desaparegut en València

Gràcies a tots per la col·laboració
El menor ha sigut localitzat més d'un mes després d'haver desaparegut | SOS Desapareguts

ACTUALITZAT 25/07/2020 16.15 hores. Tal com ha informat l'Associaci√≥ SOS Desapareguts, Josu√© Alberto Garc√©s, desaparegut fa m√©s d'un mes en la Ciutat de Val√®ncia, ha sigut localtizat en bon estat. Es cancel¬∑la, per tant, la busca del menor activada des de juny.

 INVITACI√ď: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del Val√®ncia Diari a on comentem entre tots les not√≠cies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i tamb√© vos entretindreu.  FEU CLIC AC√ć, VOS ENCANTAR√Ä!

Il·localitzable des del 23 de juny

Familiars i amics busquen a Josu√© Alberto Garces Ospina, un menor de 16 anys desaparegut en Val√®ncia. El xic va desapar√©ixer el passat diumenge, 23 de juny, segons ha informat l'Associaci√≥ SOS Desapareguts a trav√©s de les xarxes.

Josu√© Alberto mesura 1,70 metres, √©s de complexi√≥ prima, t√© el monyo negre i els ulls negres. Qualsevol informaci√≥ que es puga tindre sobre el seu parador s'ha de comunicar a la policia, als tel√®fons 642 650 775 o 649 952 957 o al correu electr√≤nic sosdesaparecidos@sosdesaparecidos.es.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Muere ahogado en la playa de la Mata en Torrevieja" "Mor apunyalat en Torrent un conegut concursant de 'Mujeres y Hombres y Viceversa'"