Troben a Rocío Gea Pérez, desapareguda en Requena

Gràcies per compartir!!!!

Desapareguda en Requena
Rocío Gea Pérez va desaparèixer el dimecres| Facebook
 

Actualització 27/09/2020 a les 10.10 hores. Han trobat en bon estat a Rocío Géa Pérez, la dona de 43 anys desapareguda en la localitat de Requena, en la comarca d'Utiel-Requena (València). D'eixa manera ho ha publicat l'ONG 'SOS Desapareguts' a través del seu compte de Twitter.

Busquen a Rocío Gea Pérez, desapareguda en Requena

Familiars de Rocío Gea Pérez busquen desesperadament a esta dona de 43 anys. La seua pista s'ha perdut este matí de dimecres, 23 de setembre, en Requena. Tal com han relatat els familiars de la desapareguda, l'última vegada que han parlat amb ella ha sigut este matí, cap a les 10.30 hores.


Segons ha publicat el diari 'Levante-EMV', Rocío Gea anava a dirigir-se a un funeral i així li ho han comunicat al seu fill. No obstant això, cap assistent a la cerimònia l'ha vist. El seu cotxe ha sigut trobat prop dels jutjats de Requena i estava tancat.

Els familiars de Rocío demanen que qualsevol persona que tinga alguna pista sobre el parador de la desapareguda en Requena pot comunicar-se amb les autoritats policials o també pot cridar al telèfon 656 91 98 48. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari