INVITACIÓ:

Unix-te al nou grup oficial de Facebook de ValenciaDiari, info al minut del Coronavirus. Clica ací, T'ESPEREM!

Busquen al xic amb qui havia quedat Marta Calvo, desapareguda en Manuel

La xica va desaparéixer fa dos setmanes i el principal sospitós és un home amb qui va quedar moments abans de què es perdera el seu rastre
La xica li va enviar la ubicació de la cita a sa mare | Facebook - Marta Calvo

Hui ja fa 18 dies que va desaparéixer Marta Calvo, de 25 anys. L'última informació coneguda —facilitada per sa mare, a qui li va enviar la ubicació d'on es trobava— apunta a un possible sospitós: un home amb qui havia quedat abans de què es perdera el seu rastre. Els fets es van produir el passat 7 de novembre en Manuel, en la Ribera Alta (València). La xica havia quedat amb un home a les 5.55 hores. La seua pista es va perdre en eixe moment, a més de la del parador del sospitós, que també se'l considera desaparegut.

 

L'home és un recent resident de Manuel 

Segons va informar 'Cuatro al Día', el germà de Marta hauria dit que, probablement, l'home amb qui va quedar podria no ser un estrany. L'únic que se sap és que és argentí i que era resident en Manuel des de feia pocs mesos. A conseqüència de la seua desaparició i de la de la xica, la policia ha precintat la casa del sospitós i, actualment, estan buscant indicis i proves per tal de descobrir a on podrien estar. A més, s'han fet batudes en la zona i s'estan analitzant les càmeres de seguretat per a determinar els últims moviments dels desapareguts. 

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!