Una Bústia Real de grans dimensions recorrerà els barris de València abans de la Cavalcada de Reis

Una Bústia Real de grans dimensions recorrerà els diferents barris de València
Imatge de promoció de la bústia per a xiquets | Ajuntament de València

 

L'Ajuntament de València ha encarregat la construcció d'una nova carrossa festiva que, a partir de 2018, participarà en la Cavalcada dels Reis d'Orient. Es tracta d'una Bústia Real de grans dimensions que, segons ha anunciat el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, "a partir d'ara participarà cada any en la Cavalcada de Reis, sumant-se així al patrimoni material festiu de la ciutat que ja va créixer l'any passat amb la incorporació de l'Estel d'Orient".

Esta nova carrossa, dissenyada per l'artista Ricardo Alcaide, "s'inspira en la màgia i la fantasia pròpia del món infantil i adoptarà una estètica pròxima al Steampunk", igual que ja va passar amb l'estrela que l'any passat es va incorporar a la Cavalcada, amb "gran acceptació del públic", segons ha informat el consistori en un comunicat. 


La base de la seua plataforma serà de dos metres d'ample per cinc de llarg i tindrà una altura de quatre metres i mig. La bústia, acompanyat per dos globus d'estètica retrofuturista, incorporarà també efectes de llum, so i fum, que interactuaran amb els xiquets i xiquetes quan estos dipositen les seues cartes dirigides als Reis d'Orient.

En els dies previs a la Cavalcada esta carrossa, capitaneada per la missatgera Caterina i els seus ajudants, recorrerà cada any varis barris i pobles de València "perquè les cartes de tots els xiquets i xiquetes de totes les zones de la ciutat arriben a les mans dels Reis d'Orient".

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!