Confisquen 22 quilos de cabdells de marihuana en una furgoneta a Monfort

La Guàrdia Civil va sorprendre un dels detinguts intentant ocultar la droga en un fals sostre d'una furgoneta

Confisquen 22 quilos de cabdells de marihuana en una furgoneta a Monforte del Cid

La Guàrdia Civil d'Alacant va finalitzar la denominada Operació Curtain amb la detenció i ingrés a la presó de dos detinguts i la confiscació de quasi 22 Quilos de cabdells de marihuana que intentaven ocultar en una furgoneta per al seu transport. La droga era envasada al buit en un domicili de Monfort perquè fora més difícil la seua detecció per part dels agents.

El passat dia 2 de juny, la Guàrdia Civil d'Alacant va tindre coneixement que en la localitat de Monfort es poguera estar produint una activitat il·lícita relativa al tràfic de droga, concretament de cabdells de marihuana.


Per això, l'Equip Territorial de Policia Judicial de Novelda (ETPJ Novelda) al costat de l'Àrea d'Investigació del Lloc de la Guàrdia Civil de Novelda, van iniciar un dispositiu a fi de l'esclariment dels fets.

Les perquisicions van portar als agents l'endemà a realitzar un operatiu en el qual van descobrir de forma in fraganti a una persona ocultant grans borses amb cabdells de marihuana envasada al buit en el fals sostre de la part posterior d'una furgoneta estacionada en el nucli urbà de la localitat de Monfort.

En eixe moment esta persona, un home colombià de 47 anys, va ser detinguda i la furgoneta al costat dels quasi 22 Quilos de cabdells de marihuana, intervingudes.


Eixe mateix dia, moments més tard, els agents actuants van localitzar eixint del seu domicili en el seu vehicle a l'altra persona que segons les investigacions actuava al costat del detingut anteriorment, tractant-se també d'un home de nacionalitat colombiana de 37 anys.


Després d'estes dos detencions, a les 18.00 hores d'aqueixa mateixa vesprada, la Guàrdia Civil mitjançant autorització judicial, procedeix a l'entrada i registre d'un domicili consistent en una casa adossada en el nucli urbà de Monfort on presumptament s'envasava la droga al buit abans de transportar-la per a així evitar que desprenguera cap mena d'olor i no ser detectada.

Este registre va donar com a resultat l'aprehensió de 620 euros i una envasadora al buit de gran grandària al costat de les seues respectives bosses per a usar-la així com la detenció de l'habitant, una dona colombiana de 31 anys, que després de la pràctica de diligències va ser posada en llibertat.


Als dos detinguts restants se'ls va investigar per un delicte de tràfic de drogues, finalment el dia 4 de juny van passar a la disposició del Jutjat d'Instrucció núm. 1 de Novelda, el qual va decretar l'ingrés a la presó per a tots dos.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari